Hosein kh Hosein kh
28
1403/12/25

تا به حال تجربه خرید از لاین نیش عطر یانی رو داشتید؟

دوستانی که از لاین نیش عطر یانی تست داشتن سوال داشتم که بهترین عطر این لاین چیه؟ خودم تعریف عطر آلپ  رو خیلی شنیدم

در پاسخ به کاید امیر :

سلام و عرض ادب
من تقریبا بیشتر کارهاشون رو تست کردم یا سمپل خریدم یا شیشه کامل. اگر بفرمایید کدوم کار مد نظرتون هست راهنمایی می کنم

سلام امیر جان امیدوارم حالت خوب باشه،یه توضیح جامع و کامل درباره عطریانی بدی ممنون میشم،چون چیزی که معلومه به نسبت چند سال قبل پیشرفت داشتن و فی الحال حتی عالیجنابانی همچون استاد مرآتی کاشانی داره براشون عطر میسازه!،نطرات قبلی دوستان ناامید کننده بوده ولی دوس دارم نظر شما که مشتریشون هم هستید بدونم،پیشاپیش ازت سپاسگزارم❤

در پاسخ به کاید امیر :

سلام و عرض ادب
من تقریبا بیشتر کارهاشون رو تست کردم یا سمپل خریدم یا شیشه کامل. اگر بفرمایید کدوم کار مد نظرتون هست راهنمایی می کنم

سلام امیر جان امیدوارم حالت خوب باشه،یه توضیح جامع و کامل درباره عطریانی بدی ممنون میشم،چون چیزی که معلومه به نسبت چند سال قبل پیشرفت داشتن و فی الحال حتی عالیجنابانی همچون استاد مرآتی کاشانی داره براشون عطر میسازه!،نطرات قبلی دوستان ناامید کننده بوده ولی دوس دارم نظر شما که مشتریشون هم هستید بدونم،پیشاپیش ازت سپاسگزارم❤

در پاسخ به Sobhan javaheri :

سلام و عرض ادب جناب جواهری عزیز

این تجربه شخصی من هست.
لاین شهرها اصلا خوب نبود. در نهایت با ارفاق شاید تبریز بهتر از بقیه باشه.
لاین جاده ابریشم تست نداشتم یعنی اون زمان که دنبال کارهاش بودم اینارو لانچ نکرده بود. کلا بیشتر روی تولید کارهای جدید و برندینگ داره سرمایه گذاری میکنه اونقدری که خودشون میگن شناخته شده نیستن. من حمایت میکنم از تولید داخلی ولی با قیمت معقول و کیفیت مناسب که فعلا این برند نظرمو اونقدری جذب نکرده. 

توی برندهای ایرانی فعلا آیریس و آیلی روما رو که تست داشتم بیشتر میپسندم.

لاین بچگانه:
دو تا عطر داره که به نظرم جزو بهترین هاشم باشه ماهی سیاه کوچلو (تقریبا مشابهی از ساواج) و قصه پریا (اینم کپی از عطر معروفی هست)
توی لاین خلیج فارس :
توی این لاین گل کاغذی رو شخصا بیشتر از بقیه دوست دارم. کاری ملایم و چهارفصل. کاشان هم که از کارهای آقای مراتی هست انصافا خوبه اما اونقدری جذبم نکرد یا کار خاصی نبود که بخوام شیشه کامل تهیه کنم. کاشان الکسیر رو تست نداشتم اما سیلور بیچ رو بدم نیومد.

عطرهای یونیسکس کالکشن نیش:
اکثر کارها کپی هست حالا شاید یک نت تقویت شده یا اندک تغییری داده شده. مثل کارهای لطافه. اما فرق اینجا توی قیمت هست. بسته بندی و برند لطافه در مقابل برند و بسته بندی و حجم یانی. اینجا متوجه میشی دو برابر برای تولید داخل باید پول بدی ولی در اکثر کارها کیفیتی پایین تر تحویل بگیری. در مورد کپی بودن مثلا شالیزار عطری هست که بوی چای عطری هل دار رو میده به نظر من تغییر نارسیسو رودریگز فورهیم هست. سیروان مشابه تغ هرمس هست ولی خاکی تر از اون. سینامون آنجل کپی یا الهامی از آنجلزشیر هست اما به نظر من وقتی کوکتل 100 میل فراگرنس هست چرا باید برا 50 میل یانی دوبرابر پول داد. هورامان مشابه آمبرلدر(اینم الحمبرا 100 میلش رو میشه و قیمت 50 میل یانی تهیه کرد)،  آلپ یه مدل خوشبو کننده کامفورت داره دقیقا خود اونه، کلوت تقریبا مشابه بلوگاری فالکار یا الهامی از اون هست. اوپرت الهامی از ساواج الکسیر اما بهتر از خود الکسیر هست از نظر من.

در کل نظرم اینه اول سمپل تهیه کن یا برو حضوری تست کن. تا جایی که میدونم از طریق  پیج اینستاگرامشون پیام بدی از همه کارها سمپل برای فروش دارن. در نهایت قیمت رو براساس حجم عرضه شده بسنج و بعد خرید کن. شخصا نمیتونم بگم بی ارزشه یا مفتش گرون و ... شاید شما رایحه یکی از این عطرها رو بهتر از نسخه اروجینال حس کنی.

در نهایت انتخاب خودم: اوپرت، شالیزار، گل کاغذی، آلپ، سیلوربیچ، سایلنس ولی

در مورد عطرهای کپی شده با اسم خودبرند عطر : من روژا داو الیزیوم رو ازشون خریدم.
با سه نسخه متفاوت (فراگرنس ورلد، الحمبرا، فرنچ اونیو) مقایسه کردم به نظرم الحمبرا بهتر بود و حتی قیمتی هم خیلی مناسبتر در میومد.

نمیدونم کمکی کردم یا نه اما امیدوارم با خوندن نظرات همه هزینه معقول تری انجام بدی و رضایت بیشتری بدست بیاری.

در پاسخ به Sobhan javaheri :

برای اینکه خیالتم راحت بشه که واقعا تست کردم و نظر دادم توی عطرگرام من فکر کنم دو تا پست در مورد برند یانی هست که حتی بین یانی و برندهای ایرانی دیگه هم مقایسه کردم. من از دو سال پیش با این برند آشنا شدم و حتی رونمایی عطر ایران رو هم نمایشگاه رفتم و تست کردم. ولی نشد اون که باید میشد.
امیدورام از بازخوردهایی که میگیرن استفاده کنن و پیشرفت کنن. شخصا حمایت میکنم با شرط ارائه کیفیت در حد انتظار با قیمت معقول.

من فقط یه بار خرید داشتم. اونم مشابه دی جیو پرفومو بود. متاسفانه بازخورد بد میگرفتم. کاش حداقل چیزی نمیگفتن. طرف برمیگشت میگفت چی زدی خیلی بده، از این گرمی هاست؟ چقد تنده! خودم هم روی بلاتر، رو بدن یکی دیگه حتی با بخور سرد، همجوره تست کردم. متاسفانه نتونستم ارتباط بگیرم. سقراط از لطافه ارزش خرید بالاتری داشت. کیفیت رایحه خیلی بهتر بود. ماندگاری همه چی خوب. یکاری که ازشون خوشم اومد تستری بود که توی خرید سفارش دادم و ۷ تا نوشتم. همشونو روی یه تیکه بلاتر اسپری میکردن و میذاشتن تو پلاستیک و میفرستادن، بسته بندی خیلی خوب بود و تا چند روز میتونستم رایحه رو بفهمم. در عجبم چرا تستراشون اینقدر خوب بود و شفافیت داشت. در کل توجیه قیمت با برچسب اکستریت دپارفوم شفافیت رایحه رو کلا از بین برده تو کاراشون

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟