Hosein kh Hosein kh
28
1403/12/25

تا به حال تجربه خرید از لاین نیش عطر یانی رو داشتید؟

دوستانی که از لاین نیش عطر یانی تست داشتن سوال داشتم که بهترین عطر این لاین چیه؟ خودم تعریف عطر آلپ  رو خیلی شنیدم

در پاسخ به Hosein kh :

ممنونم آقا سانیار عزیز. والا لاین نیش شون 50 میل عطرش 2 میلیون قیمتشه و جالب اینه ک عطرهاش در سایت فرگرانتیکا هم ثبته و میگه که مجوز هم  داره. داشتم گول میخوردم واقعا

منم اول شک داشتم ولی وقتی تست کردم نظرم عوض شد؛ قبل از قضاوت یک‌بار امتحانش کن شاید از حرفت پشیمون شدی

در پاسخ به Matin :

درود

مفتش گرونه...

درود، من خودم از عطرهای یانی استفاده کردم و کاملاً راضی بودم. بعضی حرف‌ها از دور درست به نظر می‌رسه؛ یک‌بار خودتون خرید و استفاده کنید، مطمئنم تجربه شخصی‌تون مهم‌تر از حرف بقیه می‌شه

pdels pdels
1405/05/10
در پاسخ به Matin :

درود

مفتش گرونه...

قیمتشون اونقد هم بالا نیست
مبلغ هر میل عطرشون رو با جاهای دیگه مقایسه کنید
متوجه میشید حتی خیلی وقتا مناسب تره

در پاسخ به سانیار :

خیر از لاین عطرهای یانی چیزی تست نکردم و ابدا هم راغب به این کار نیستم  بخاطر اینکه سه چهارسال پیش یکبار اومدن عطرهای ۱۰ میل شارژ کردند و بنده هم ۵ تا کار ۱۰ میل مشابه ازشون جهت تست  گرفتم ، یادمه آمبرلدر و مگاماره و چندتا دیگه گرفتم ، چشمتون روز بد نبینه صددرود ورحمت به اسانس های مترویی ، حتی وقتی زیر پستهاشون انتقاد کردم کامنتم پاک کردند و وقتی دوباره انتقادم رو نوشتم اینبار بلاکم کردند !  با اون تفکر کاسبکارانه بعید به نظرم میاد اون تیم که کار خوبی ارائه بده

دوباره امتحان کنید عطریانی از پارسال تا حالا کلی کالکشن جدید و محصولات متنوع معرفی کردن که عطراشون همه پرفیومرهای مطرح طراحی کردن،

من از دیجی کالا با این برند آشنا شدم و خرید کردم و واقعا راضیم و دیروز دوباره فول مون رو خریدم

در پاسخ به Hosein kh :

شانس اوردم باهاتون مشورت کردم ممنون ازتون🎈

به‌جای اعتماد به نظر کسی که خودش تجربه خرید نداشته، بهتره مثل من به یکی از شعب مراجعه کنید و عطرها رو تست کنید. اون‌وقت بر اساس تجربه واقعی خودتون نظر می‌دید، نه حرف دیگران

در پاسخ به مهدی ب :

عرض ادب.

در خصوص اینکه پکیج کلی عطراشوت خوب هست یا نه چیزی نمیتونم بگم چون تست نداشتم بجز یک عطر چند سال پیش . یه توسکان لدر ازشون تست داشتم(تا قبلش اورجینالش رو بو نکرده بودم) که بعد از تست تا مدتی از توسکان لدر بشدت متنفر بودم و سمت کلا توسکان نرفتم. اما بعد که اورجینال رو تست کردم فهمیدم عطر کذایی اون برند بود که کیفیت بدی داشت و اورجینال بسیار شامه نوازه.

تجربه شما محترمه، ولی یک تست مربوط به چند سال پیش نمی‌تونه معیار قضاوت کل محصولات امروز باشه. من خودم چند رایحه‌شون رو استفاده کردم و راضی بودم؛ پیشنهاد می‌کنم محصولات فعلی رو حضوری تست کنید، شاید نظرتون کاملاً عوض شد

pdels pdels
1405/05/10
در پاسخ به سانیار :

خیر از لاین عطرهای یانی چیزی تست نکردم و ابدا هم راغب به این کار نیستم  بخاطر اینکه سه چهارسال پیش یکبار اومدن عطرهای ۱۰ میل شارژ کردند و بنده هم ۵ تا کار ۱۰ میل مشابه ازشون جهت تست  گرفتم ، یادمه آمبرلدر و مگاماره و چندتا دیگه گرفتم ، چشمتون روز بد نبینه صددرود ورحمت به اسانس های مترویی ، حتی وقتی زیر پستهاشون انتقاد کردم کامنتم پاک کردند و وقتی دوباره انتقادم رو نوشتم اینبار بلاکم کردند !  با اون تفکر کاسبکارانه بعید به نظرم میاد اون تیم که کار خوبی ارائه بده

من خودم به‌تازگی ازشون خرید داشتم. اینکه شما سه‌چهار سال پیش خرید کردین، با الان که چندین مجوز و تأییدیه بین‌المللی دارن خیلی فرق می‌کنه. فکر نمی‌کنم بشه برای همه محصولات یک برند، یک نسخه پیچید؛ ضمن اینکه تجربه شما هم لزوماً برای همه یکسان نیست!

در پاسخ به Hosein kh :

درود جناب مهدی. والا رفیقم از لاین نیش یانی یه عطر گرفته بود به اسم آلپ

سایز 50 میل یک میلیون و هشتصد هزارتومن

به من زنگ زد گفت خیلییی عطر فوق العاده ایه

منم پیگیر شدم دیدم هم در فرگرانتیکا این عطر ثبته و هم مجوز ایفرا رو داره گفتم شاید عطر باکیفیتی باشه.

عطر های لاین نیش یانی پرفیومر دارن همشون و کپی از عطر های دیگه نیستن 

دقیقاً، منم بعد از تحقیق و تست خریدم و واقعاً راضی بودم. وقتی عطر پرفیومر مشخص، ثبت فراگرانتیکا و مجوز معتبر داره، دیگه نمی‌شه فقط با شنیده‌ها قضاوتش کرد.

pdels pdels
1405/05/10
در پاسخ به Hosein kh :

شانس اوردم باهاتون مشورت کردم ممنون ازتون🎈

فک نمیکنم استفاده از تجربه افرادی که هیچ سند مدرکی پشتشون نیست ، تجربه خوبی باشه ، در صورتی که عطریانی با مدرک های بین المللی و تاییدیه های جهانی ثابت کرده که میتونه گزینه مطمئن تری باشه.

سلام و عرض ادب
من تقریبا بیشتر کارهاشون رو تست کردم یا سمپل خریدم یا شیشه کامل. اگر بفرمایید کدوم کار مد نظرتون هست راهنمایی می کنم

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟