سلام خدمت همگی
#جیورجیو آرمانی آکوا دی جیو پروفومو (جورجیو آرمانی آکوا پروفوم) Acqua di Gio Profumo
#جیورجیو آرمانی اکوا دی جیو پارفوم Acqua di Giò Parfum
پس از دیسکانتیو شدن پروفوموی محبوب، پارفوم به بازار اومد و شباهت زیادی هم به پدر خودش یعنی پروفومو داره
اما در مورد پرفورمنس پروفومو های جدید و پارفوم صحبت زیاده
عزیزانی که این دو عطر رو همزمان تست داشتند، از لحاظ پرفورمنس کدوم برتری دارن؟ آیا پرفورمنس آخرین پروفومو های باقیمانده از بازار ( ریفرورموله شده ) اونقدر هست که از پارفوم تازه وارد بگذریم و پروفومو رو بگیریم؟
یا پارفوم میتونه خودش رو توی ماندگاری و پخش بو (علی الخصوص بهار و پاییز) بهتر از نسخع ریفورموله پروفومو ثابت کنه ؟
یا آلترنتیو های آروماتیک دریایی بهتری سراغ دارید که به صرفه باشه؟
ممنونم که توجه کردید
سلام.
در پرفورمنس تفاوت بارزی حس نمیشه حتی پارفوم میتونه بهتر هم باشه.اما در جزییات و نتها یکی دو نت در پروفومو حس میشه که در پارفوم کمتر حس میشه.پارفوم نت دریاییش بیشتره.رایحه بازتر و با طراوت تره.اما از نظر اشخاص که رو تن شما با این دو عطر مواجه شن هیچ تفاوتی احساس نمیکنن این نظرسنجی بود که خودم از رو کنجکاوی از چندین نفر انجام دادم.به هر حال با این تفاوت قیمت و میزان مناسب پخش و ماندگاری من پارفوم رو ترجیح میدم.تو این رنج قیمت با این کیفیت و پرفورمنس دنبال هیچ عطر دیگری نگردید.مگر یک گزینه اون هم ورساچه پور هوم که بسیار سیف و خوش بازخورد اما کمی بی رمق.
اولی
سلام.
در پرفورمنس تفاوت بارزی حس نمیشه حتی پارفوم میتونه بهتر هم باشه.اما در جزییات و نتها یکی دو نت در پروفومو حس میشه که در پارفوم کمتر حس میشه.پارفوم نت دریاییش بیشتره.رایحه بازتر و با طراوت تره.اما از نظر اشخاص که رو تن شما با این دو عطر مواجه شن هیچ تفاوتی احساس نمیکنن این نظرسنجی بود که خودم از رو کنجکاوی از چندین نفر انجام دادم.به هر حال با این تفاوت قیمت و میزان مناسب پخش و ماندگاری من پارفوم رو ترجیح میدم.تو این رنج قیمت با این کیفیت و پرفورمنس دنبال هیچ عطر دیگری نگردید.مگر یک گزینه اون هم ورساچه پور هوم که بسیار سیف و خوش بازخورد اما کمی بی رمق.
ممنونم ازتون🌹