شهرزاد شهرزاد
19
1403/03/24

اکلر لطافه

دوستان عطر جدید لطافه، Eclaire رو کسی بو کرده؟ متاسفانه انگار اصلا تو ایران گیر نمیاد. من حتی یک ریویوی بد ازش ندیدم. ظاهرا کپی Bianco Latte هست. آیا کس دیگه ای مثل من پیگیرش هست؟ صرفا جهت یافتن همدرد :)

در پاسخ به شهرزاد :

من کلا اکلر رو توصیه نمیکنم. قطعا انگام بهتره. ولی تستش نکردم. ندیدم اومده باشه ایران. 

جفتشون ایران موجوده.

من بخاطر بررسی کاربرای fragrantica اکلایر رو سفارش دادم(چون اکثراتعریف وتمجید داشتن)و صدالبته خواستم هدیه بدم به یه خانوم،که الان بخاطر نظرمحترم شما مقداری پشیمون شدم،بایدپیگیرشم ببینم خرید روکنسل میکنن یانه!!!

در پاسخ به شهرزاد :

من کلا اکلر رو توصیه نمیکنم. قطعا انگام بهتره. ولی تستش نکردم. ندیدم اومده باشه ایران. 

جفتشون ایران موجوده.

من بخاطر بررسی کاربرای fragrantica اکلایر رو سفارش دادم(چون اکثراتعریف وتمجید داشتن)و صدالبته خواستم هدیه بدم به یه خانوم،که الان بخاطر نظرمحترم شما مقداری پشیمون شدم،بایدپیگیرشم ببینم خرید روکنسل میکنن یانه!!!

شهرزاد شهرزاد
1403/11/20
در پاسخ به حسین سلیمی :

جفتشون ایران موجوده.

نه کنسل نکنید خانم ها خوششون میاد. من مقداری از اینکه بطری ام نشتی داره کلافه ام. 

در پاسخ به شهرزاد :

نه کنسل نکنید خانم ها خوششون میاد. من مقداری از اینکه بطری ام نشتی داره کلافه ام. 

اتفاقا غیرازشما چندتا نظرخوندم که گله داشتن(حتی خارجیا) از بسته بندی،اینکه حتی باتل خیلی ضعیفه و رووی کاورِباتل خط وخش و ترک و بازبودن درب،گزارش دادن

در پاسخ به حسین سلیمی :

اتفاقا غیرازشما چندتا نظرخوندم که گله داشتن(حتی خارجیا) از بسته بندی،اینکه حتی باتل خیلی ضعیفه و رووی کاورِباتل خط وخش و ترک و بازبودن درب،گزارش دادن

تمام گله هاشون درسته منم که خریدم همین ایرادات رو داشت و اینم در نظر بگیرین که پخش بوش پایینه🤦‍♀️

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟