عزیزانی که از عط..نه استور خرید دکانت داشتن میخواستم بدونم نظرشون چی هست
من چند تا خرید داشتم ارسال و بسته بندیشون خوبه ولی نمیتونم قیاس کنم با چیزی که بگم اصل هست یا نه ولی بنظرم عطری با قیمت بالای بیست ملیون باید یکم خاص تر باشه یا حداقل موندگار تر
و الان میخوام برای هدیه بگیرم اصالتش برام خیلی مهم تر از قبله
پ ن: نگید عطر نمیشه هدیه گرفت مدلی که دوست داره رو ازش پرسیدم
سایت رو...یال کل...ون هم مال همون مالک عطر...ینه اس...تور هست. قبلی لو رفت دومی رو راه اندازی کرد! من ۱۰ میل عطر ازشون خرید کردم، به وضوح فیکه. کاش فیک بود، اصلا انگار آبه!
سایت رو...یال کل...ون هم مال همون مالک عطر...ینه اس...تور هست. قبلی لو رفت دومی رو راه اندازی کرد! من ۱۰ میل عطر ازشون خرید کردم، به وضوح فیکه. کاش فیک بود، اصلا انگار آبه!
بله دو تا برادر هستند آرش و ارسلان
ببین این سایت کاملا تقلب هست. انگار برای من اسپری ضد تعریق ریخته توی شیشه برام فرستاده. فقط بوی الکل .مستقیم انداختمش توی سطل اشغال.به طرف هم پیام دادم منو بلاک کرد. ناراحتم ک اینهمه دوستان گفتن نماد اعتماد دلیلی بر اصل بودن کالاها نیس.ولی گوش ندادم.و خوشحالم که فقط سیصد تومن ضرر کردم.
از این ها خرید داشتم کاملا معتبرن. مخصوصا اولی.
تی...تو .
ای...نوس.
عطر....مین.
ر....ح.ا.
عطر افشان هم که گل سر سبده.
من هم ازین سایت خرید داشتم و متاسفانه کلا یه چیز دیگه برام فرستاده که شاید ارزشش نهایت ۵۰ هزار تومن باشه، ولی به اسم دکانت اورجینال یک و خوردهای پول گرفته، کاش دوستان ثبت شکایت کنن از طریق ای نماد که بقیه درگیری ذهنی براشون پیش نیاد این شکلی.
پشتیبانیش هم که الکیه کلا، هرچی بهش بگی زیر بار نمیره. من امکان آپلود اسکرین رو ندارم اینجا، دیگه سعی میکنم توی ای نماد شکایتمو ثبت کنم.
کسانی که از این سایت میخوان خرید کنند هشدار اکید داده میشود که این سایت فیک فروش و متقلب است و اصلا هیچ کالایی ازشون نخرید که سابقه خرابی دارند که در سایتهای دیگر نیز به این مطلب اشاره شده است.
من خودم در سامانه سایت اینماد شکایت ثبت کردم و شکایتم را به مرحله داوری وزارت صمت رسانده ام
آنهایی که خرید کردند و متوجه تقلب ایشان شده اند حتما از طریق سامانه شکایت از دارنده اینماد به آدرس https://comp.ecsw.ir اقدام نمایند تا تعداد شاکی ها به حد نصاب برسه که بشه اینماد و درگاه پرداخت این متقلب غیر فعال بشه. کسانی که زیاندیده هستند در جریان هستند که بعد از خرید ایشون هیچگونه جوابی به هیچ تماسی نمیدن و حتی بلاک هم میکنن و فاکتور خرید و سوابق را نیز در سایت خودش پاک هم میکند.
کار این شخص متقلب این است که چند سایت متعدد روی وب داره که همگی آنها نیز اینماد دارند مثل رویال کولون roya.ol..on.com و ایران دکانت iran.d..ant.ir فامیل صاحبش که توی اینماد ثبت شده آ.....ش زا..دی راد هست
هر سایتی که صاحبش این اسم را در اینماد داشت اصلا ازش خرید نکنید
ایشون میرن در فراگرانتیکا عکس ها و اسم های عطر های نایاب را پیدا میکنه و دانلود میکنه و به اسم دکانت عطرهای تقلبی و بی ربط در شیشه بفروش میرسونه و من هنوز متعجبم که چطور داره هنوز به کارش ادامه میده با وجود این همه شاکی
بعنوان مثال دکانت عطر دیور پچولی الکسیر پریسیو | #دیور پچولی الکسیر پریسیو Patchouli Elixir Precieux Precieux که توسط دیور فقط در شیشه های 3 میل عرضه میشه و قیمت بسیار بالای 450 دلار را داره ایشون دکانت 30 میل یعنی 10 برابر حجم ارایه شده توسط دیور را بقیمت سه میلیون و چهارصد هزار تومن بفروش میرسونه 😬🤔😳 که معلومه خودش در زمینه عطر و ادکلن هیچ تخصصی نداره .
یا مثلا عطر بسیار بسیار نایاب برند سوئدی NOT perfumes - Vaan #نات پرفیومز وان Vaan که هیچکس در ایران بفروش نمیرسونه و خود تولید کننده اش هم در سایتش 15 میل گذاشته 138 یورو و حتی خودش هم موجود ندارد را این سایت گذاشته دکانت 20 میل 1.140.000 تومن 🤥😡😑 که این نشون میده الکی یک دیتابیس از روی سایت فراگرانتیکا با قیمت های واهی و بی ربط درست کرده.
دقت کنید می بینید که تمامی عکسهای اکانت اینستاگرامش دزدیده شده از صفحه عطر بلاگر معروف کلکسیونر خارجی است.
آدرس ثبت شده در اینمادش در بازار تهران ثبت شده که این آدرس عملا وجود خارجی ندارد و تلفن زیر این آدرس مربوط به شهرستان رشت میباشد که من تعجب میکنم چطور تونسته این آدرس ها را درون سامانه اینماد راستی آزمایی و ثبت بکند.
خلاصه که این نونها خوردن نداره جناب مسئول سایت ع.ط...نه ا.س...ور متقلب