5/2

اطلاع رسانی اختلال دسترسی به عطرافشان

توسط : آخرین به روز رسانی : 26 روز پیش
اشتراک گذاری :

کاربران گرامی عطرافشان،

پیرو اختلال پیش‌آمده برای وب‌سایت، به اطلاع می‌رسانیم که به دلیل قطع برق دیتاسنتر و آسیب به تجهیزات ذخیره‌سازی (هاردها) در پی حمله هوایی اخیر، دسترسی به سایت با محدودیت مواجه شده بود.

با همکاری تیم فنی ما و پشتیبانی تخصصی میزبانی دیتاسنتر، اقدامات گسترده‌ای جهت ریکاوری اطلاعاتِ آسیب‌دیده صورت گرفت. تمام تمرکز ما در این مدت بر این بود که با اولویت قرار دادن ریکاوری مستقیم هاردها نسبت به نسخه‌های پشتیبان قدیمی‌تر، نظرات، سوابق و تمامی اطلاعات ارزشمند فعالیت‌های شما کاربران عزیز به‌طور کامل حفظ شود.

بدین‌وسیله اعلام می‌داریم مشکل مذکور با موفقیت برطرف شده و تمامی بخش‌های سایت به روال عادی و پایدار خود بازگشته‌اند.

از صبوری و همراهی همیشگی شما در این شرایط حساس سپاسگزاریم.

با احترام،

نظرات کاربران (10 نظر)
خدا را سپاس
بسیار نگران سلامتی همه شما بودم
همان نیمه شب شخصا در خانه مان مشغول به مطالعه بودم زمانی که چنین شد !

روزی چندین بار چک میکردم و با تاسف هیچ شماره تماسی هم نداشتم ، که اولین کار ام پس از بازگشایی درب ، سیو شماره های عطرافشان عزیز بود !
خدا را شکر که مشکل برق بوده ، هرچند کوچکترین شکی ندارم که خدای مهرباندوست ما ، توسط فرشتگان اش از تک تک شما عطرافشانان ، با قدرت به صحت نگهبانی و نگهداری کرده است و خواهد کرد هماره انشاله که حضور شما خدماتی بزرگ است از چندین بابت به او و بندگان اش !
از قرار هنوز هم احتمال بی برقی هست باتاسف ، خوب است نسخه ی پشتیبان محفوظ باشد ، که عطرافشان گنجی بزرگ است بر بسیاری !
و خصوص در روزگار آتی شادیهای ما ، عطرافشان نقشی بزرگ را ایفا خواهد کرد انشاله به پراکندن عطر در کل سرزمین مان !
امید که خاکمان نسوزانند و خداوند بزرگ ما چنین اجازه ای به ایشان ندهد !

زحمتی بزرگ میطلبیده نگهداری این گنج بزرگ ، پس بر فاعلین آن ، سپاسی بزرگ قابل است !
ارادت های بسیار
روح و جسم هایتان معطر و رد پاهایتان هماره محل رویش گل های خوشبو باد انشاله🌹
23 فروردین 1405 پاسخ تشکر
17 تشکر شده توسط : Sam هاشم پور

با سلام و تبریک. باعثافتخاره من اولین کس هستم که باز شدن سایت رک تبریک میگم.
امروز حتی عصر هم‌ سایت قطع بود .
22 فروردین 1405 پاسخ تشکر
3 تشکر شده توسط : علی موسوی امیر رنجبر
پاسخ مدیر : سلام وقت بخیر
ممنون از محبت شما 🪴

سلام عطرافشان عزیز. جای شما بسیار خالی بود و دلتنگ عطرافشان و دوستان عطرافشانی بودیم. برقرار باشید
22 فروردین 1405 پاسخ تشکر
7 تشکر شده توسط : کامبیز سخی علی موسوی
پاسخ مدیر : سلام عرض ادب
ممنون از همراهی و محبت شما

درود
نقشی که عطرافشان در حفظ روحیه کاربران خودش داره غیر قابل وصف ، واقعا دست مریزاد ، فکر کنم هر کاربر در طول روز بارها و بارها چک کرده تا این روز خوب ۲۲ فروردین ، واقعا جای تشکر داره 🌷
22 فروردین 1405 پاسخ تشکر
16 تشکر شده توسط : Eric Revo فرهاد
پاسخ مدیر : سلام
خیلی ممنون از همراهی و توجه شما
💎 جاوید عطرافشان 💎
04 اردیبهشت 1405 پاسخ تشکر
4 تشکر شده توسط : هاشم پور Abed

بودن یا نبودن چه فرقی داره وقتی اکثر عطرهاتون غیر قابل خرید و ناموجود هستن
22 فروردین 1405 پاسخ تشکر
1 تشکر شده توسط : علی موسوی
حداقل برای من خیلی فرق داره...
22 فروردین 1405 پاسخ تشکر
1 تشکر شده توسط : علی موسوی

درود
خوشحالم دوباره عطرافشان رو ميبينم.
سلامت باشيد و بي غم 💐
23 فروردین 1405 پاسخ تشکر
7 تشکر شده توسط : therezvani حسن شجاعی

سلام
واقعا خوشحال شدم که دیدم سایت به روال عادی برگشته و دیتایی از دست نرفته. عطرافشان توی وب فارسی تنها جایی هست که همیشه برای افراد علاقمند به عطر جایگاه اول رو داره. ویکی پدیا عطر فارسی هستید.
ممنون از تیم حرفه ایی عطرافشان
23 فروردین 1405 پاسخ تشکر
6 تشکر شده توسط : پرینکی هانی حسن شجاعی
پاسخ مدیر : ممنون از لطف شما 🪴🌹

سلام و ارادت و خدا قوت خدمتتون ❤️❤️
28 فروردین 1405 پاسخ تشکر
2 تشکر شده توسط : مهرداد قربانی علی موسوی

درود بر مدیریت عزیزمان
ایضا تمامی خادمین معطر این خانه بزرگ و معطر
بسیار خوب است
لیک مهمترین کار از دید این حقیر این است که بخش نظرات به صفحه نخست بازگردد !
اما ماجرا و علت برداشت بخش نظرات را از صفحه اول میدانم !
برخی اوقات جبر به انجام کاری میشود که هم به صلاح نیست و هم بار تضرر بسیار بر سایت دارد !
من خود که تقریبا از اولین روزهای تاسیس این خانه ، بازدید کننده اش بودم و سپس از سال ۹۹ ، از ساکنین اش ، و تمام اطاق ها و کمدها و راهروهای این خانه را چون کف دست میشناسم ، نمیدانستم بخش نظرات کجا رفته و چطور میتوان به آن آدرس رفت :)
الان که میدانم ، بر بسیاری آدرس میدهم که چگونه ورود کنند ، باز تماس میگیرند که پیدا نکردیم !!
تا اینکه خود شخصا و حضورا راهنمایی کنم !
بسیاااری اصلا خبر ندارند عطرافشان چیست ، عطری را سرچ میکنند ، می آیند عطرافشان و فکر میکنند اینجا فقط یک سایت فروش عطرها هست !
اصلا نمی بینند و نمی دانند اینجا بزرگترین انجمن عطور ، بهترین منبع شناخت عطرها و تبادل نظر در مورد آن ها است !
و از همه به مراااتب مهمتر :
اینجا دانشگاه عطور و عطرشناسی ست !
و بر تمااامی ابعاد عطور اشراف ، کنکاش و تحقیقاتی گسترده دارد !
عطر شناسی ، عطار شناسی ، برند شناسی ، رایحه شناسی ، نت شناسی ، عطرباز شناسی ، مخاطب شناسی ، هارمونی شناسی ، زمان و مکان شناسی ، اصطلاحات شناسی ، ساختار شناسی ، اصالت شناسی ، فیک شناسی ، پوست شناسی ، پوشش شناسی ، و ... !
فیزیک ، شیمی ، متافیزیک ، هنر ، صنعت ، نرم افزار ، سخت افزار ، ترکیبات ، مصنوعات ، هنرهای مکمل و تابع ( مثل فلاکون ) و ... !
نام بردن تک تک دانشکده ها چندین ساعت زمان میطلبد ، آنهم به تیترگویی !
و یک غرفه فروش هم دارد که از بسیاری بابت ، متفاوت است با دیگران !
جزعی ترین اش : صدها نفر کارشناس ، نظارت دارند بر تایید واحد اصالت سنجی عطور ، و ممهور شدن آنها به مُهر : اصیل است !
صفحه اول عطرافشان ، باید یک فهرست کامل باشد از معرفی تمامی دانشکده ها و آدرس اطاقهای آن !
و بخش انجمن که مهمترین است ، آنجا آدرس ندارد !
بسیاری از حضار دائم الحضورِ اکنون ، که از مهمترینِ اعضاء هستند ، کاملا اتفاقی به بخش نظرات ( انجمن ) ورود کرده اند ، و سالهاست که نتوانسته اند خارج شوند ، از عشق و مهر و تحصیل آن !
خاک معطرش ، گریبان و دامان گیرد به عشق :)
سپاس بابت پیگیری ها
آرزوی توفیق هر چه تمامتر
بلطف خدایمان
پاسخ مدیر : سلام عرض ادب
دلگرمی ما، حضور اعضایی است که نه از سر عادت، که از سر عشق مانده‌اند؛ و این عشق، بزرگ‌ترین افتخار ماست. اگر امروز این خانه اعتباری دارد، از نفس و مشارکت شما و دیگر همراهان است.

از حسن‌نظر، حمایت و راهنمایی‌تان سپاسگزاریم و امیدواریم در کنار هم، این مسیر را بهتر از همیشه ادامه دهیم.
ممنون از سایت و مدیریت خوبتون.
Arian Xa
1405/02/06
پاسخ به Arian Xa
اوه آره

اتفاقا منطقی میتونست باشه و اصلا بهش فکر هم نکردم

دم شما گرم 🙏🙏🙏🙏🙏
Amir
1405/02/06
پاسخ به Arian Xa
راه حلش رو بالا گفتم
Amir
1405/02/06
پاسخ به Arian Xa
سلام راه حلش خیلی ساده هست. وقتی رفتید توی صفحه پرسش های فرد، از آخر لینک /topics رو حذف کنید و حالا وارد لینک بشید، مستقیم میرید توی پروفایل اون شخص.
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟