توضیحات این کار از ریویو استاد کامبیز سخی:
((شبیه دانشمندانی متواضع که بر دیگران فخر نفروشند ، مثل دوست عزیزم جناب اسعدی که پروفسور است لیک هرگز بر دوستان و اطرافیان خویش فخر نفروشد و از غرور خالی ست !
درود بر چنین مردمانی .
قبلا هم گفته ام ، پس از دقایقی از عطرافشانی ، شباهت زیادی پیدا میکند با دولچه گابانا ولوت اورینتال ماسک !
یادم نیست نت های دولچه گابانا چه ها بودند لیک بنظرم این شباهت در رایحه از نت هایی مشترک چون هل ، جوز و زعفران بایست باشد !
له آرک آرژانتیوم هالو دی لون
شرقی چوبی - فرانسه - له آرک - ۲۰۱۷
نت های عطر همانهاست که مقیود است در صفحه .
- پله اول تاپ نت :
پرتغال ، هل و درمنه
پرتغال اش خیلی قوی نیست ، ملایم است و دقت میطلبد به کشف .
هل هم که زیباترین است بین اغلب نت ها و خصوص برای ما ایرانیان جایگاهی خاص دارد و همگی خاطرات ها داریم از چای های هل دار مادربزرگ !
مادربزرگ من که پزشک بود هل به سفارش از هند میخرید ! هنوز مقداری از هل هایش دارم و عکسشان را در عطرگرام ام گذاشته ام در کنار قوری هایش ، ببینید !
چای خوردن اش مثل ژاپنی ها مراسمی خاص داشت :)
این هل های سفید هندی بویی غلیظ ، خاص ، متفاوت و بسیار پرپخش دارند و یک عدد اش برای یک قوری بزرگ زیاد است !
اما نت گیاه درمنه چیست و چه بویی دارد ؟ :
گیاه درمنه یا آرتمیسیا گیاهی بوته ای و خودروست . چندین گونه دارد ، مثلا ترخون و افسنتین نیز که در صنعت مشروبات استفاده میشود از گروه درمنه ای ها هستند .
رایحه اش :
گیاهی ، سبز تیره و عمیق ، علفی ، سرخسی و تلخ است .
نتی مردانه است پس در عطرهای مردانه یا نهایتا یونی استفاده میشود .
در پله های اول و دوم به کار گمارده میشود .
یکی از عطرهای مرجع درمنه عطر یاتاقان است از برند کارون .
- پله دوم ، قلب :
جوز ، عود و زعفران
به ترتیب قدرت : زعفران ، جوز و عود در این پله خودنمایی میکنند .
فبلا نیز گفته ام ، در عطرهای خوب و اصیل قلب عطر در دو پله ی دیگر نیز طپش دارد . در برخی طپشی قویتر در تاپ نت و در برخی درای داون !
- پله سوم ، درای داون :
عطر ، نت های پایه ی زیبایی دارد !
مشک ، چوب صندل سفید و چوب عنبر
شیرینی ی ملیح و زیبای مشک در کنار رایحه ی عمیق ، دارک و صابونی چوب صندل سفید درای داونی زیبا را به شما هدیه میدهد .
سلام
مبارکه، واقعا عطر ارزندهای است. و اگر روزی لیست تاپ ۱۰ معرفی کنم احتمالا یکی از ده عطر مورد علاقهام خواهد بود. وجودتان معطر به یاد خدا.
با احترام و عرض ادب
دوست فرهیخته و ارجمند جناب آقای مهندس شفیعی بزرگوار از مهر و همدلی شما کمال سپاس دارم و از اهدای تجربیات ارزشمند معطر خودتان برای این محفل بسیار ممنونم.
آداب خاص چای خوردن ژاپنی را در شهرهای توکیو و کیوتو تجربه کردم واقعاً به مانند خطهای نوشتاری شون، حتی آداب چای خوردن بخصوص چای سبز و ماسا خیلی خاص است و مشخصا ترکیبات چای ژاپنی ها، برای ذائقه ی ما ایرانی ها سازگار نیست. البته آنها این مدل چای ها را بیشتر بخاطر تقویت سیستم ایمنی مینوشند و ما ایرانی ها برای لذت طعم تلخ چای.
اگر قبلاً به ژاپن تشریف بردید حتما به چهار راه شیبویا در توکیو هم رفتید که واقعاً عصرها ساعت ۵ تا ۷.۳۰، شلوغترین چهار راه یا تقاطع جهان هست با اون ازدحام ترافیک عبور جمعیت برای فقط یکی دو دقیقه.
به هر حال ژاپنی ها در همه چیز حتی نوع خودکشی باستانی هم آیینهای خاص و پیچیدهای دارند. اما به نظرم واقعاً هیچ جای جهان سبک غذاهاش مثل ایران، لذت خوردن نداره.
با آرزوی بهروزی و شادکامی روزافزون برای شما دوست گرامی...
سلام جناب شفیعی از پخش و ماندگاری هم میگید