🌱 🌹 🙏 دیروز 4

آرت آف نیچر 1

عطر لطافه آرت آف نیچر 1 با رایحه‌ای چرم انیمالیک، بسیار غلیظ و خشن، الهام گرفته از عطر عود ماراکوجا، مناسب تن‌پوش آقایان سخت پسند‌ در روزهای سرد زمستان با ماندگاری و پراکنش خوب در باتل زیبای سه‌بعدی برجسته‌کاری شده و هارد باکس شاین. 

خرید فقط با تست حضوری 

 

آرت آف نیچر 1
کامیار فخر
کامیار فخر
13 ساعت پیش

درود و ادب و ارادت خدمت جناب دکتر اسعدی عزیز

از اهدای این عکس دلنشین و معرفی این عطر جالب مردانه با باتل زیبا و جذابش سپاسگزارم.

با آرزوی بهترین روزهای معطر تابستانی برای جنابعالی 🌱🌹

TIMELESS
TIMELESS
11 ساعت پیش

با احترام و عرض ادب 

دوست فرهیخته و ارجمند جناب آقای فخر بزرگوار از همراهی و عنایت شما سپاسگزارم و بهترین ها را برایتان آرزومندم...

داوود حسنی
داوود حسنی
9 ساعت پیش

سلام جناب دکتر اسعدی گرامی 

امید که عالی باشید 

با توجه به این که این روزها تست عطرهای اورجینال سخت هست ، آیا فروشگاه یا سایت معتبری می شناسید که با خیال راحت و اطمینان دکانت های اورجینال تهیه کنیم ؟ 

ممنون از لطف و توجه تون 🙏 

TIMELESS
TIMELESS
4 ساعت پیش

با احترام و عرض ادب 

دوست فرهیخته و ارجمند جناب آقای حسنی بزرگوار من دکانت تهیه نمی‌کنم و دیگه با این شرایط اقتصادی، عطرهای اروپایی را به هیچکدام از دوستانم پیشنهاد نمی‌کنم. پیشنهاد من فقط برای عطرهای مقرون به صرفه اقتصادی اماراتی از لطافه و الحمبرا است. از سایر دوستان در قسمت پرسش و پاسخ این مورد را پیگیر باشید. 

بهترین ها برای شما دوست گرامی...

برای ثبت نظر لازم است وارد سایت شوید و یا در سایت ثبت نام کنید
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟