🙏🏻 🌹 👍🏻 12 روز پیش 8

شهره خاص و عام!

Rasasi Shuhrah Pour Homme

شهره خاص و عام!
مهرداد
مهرداد
12 روز پیش

درود ،مبارکتون باشه

یه سوال داشتم خدمتتون ، اینجا میپرسم

عطر لطافه رغبه وود اینتنس که توضیح مختصر راجع بهش دادید رو سراغ دارید جای مطمئنی داشته باشن؟

کلیت کار و جنس رایحه خوش ساخته یا توی بیس نت و جایی حالت هایی زننده و سینتتیک میگیره ؟

مختصرا اگه توضیحی بدین ممنون میشم

هادی
هادی
11 روز پیش

سلام باید از فروشگاه های جنوب کشور پیدا کنید که یه سری سایت دارن یه سری غرفه باسلام.

من از یه پیج اینستا(غیر فعال شده) تهیه کردم باز اگه نت باز شد میتونم از چند جای معتبر دیگه بپرسم.

در مورد رایحه به نظرم کیفیت قابل قبوله اما دقت کنید اون بیس سنگین چوبی، کهربایی، مشکی کار های عربی و داره و به خاطر جنس رایحه مناسب سنین زیر ۳۰ یا تیپ های کژوال نیست. دیدم شما بنتلی اینتنس و میپسندی درسته از اون شیرین تره و چوبی و دودیه و بنتلی بوزی تنباکوییه ولی ممکنه رغبه هم بپسندید.

مهرداد
مهرداد
11 روز پیش

متشکر هادی جان از وقتی که گذاشتی 

در رابطه با غرفه‌های با سلام حقیقتش میترسم ، چون ممکنه منم خودمو عضو با سلام کنم و بگم غرفه دارم ، کی به کیه!!

و اینکه اون دوتا فروشگاه هم که داشتن من شخصا اولین بار بود اسم هاشونو حتی میشنیدم ، این ازین .

در رابطه رایحه هم که توی صفحه‌ش خوندم ، بصورت کلی حس کردم یه ملغمه‌ای از عود و چوب و وانیله ، که ناخواسته بنظرم اومد باید تو فضای عود وود تام فورد ، یا ادکینسون سیو د کینگ و یا حتی کاپیتان بلک و این سبک حال و هوا باید باشه .( که خودم هم اون فضاها رو دوست دارم ، ترکیب عود با زمینه ی چوب یا وانیل ... ) 

ولی بتنلی اینتنس رو که الان قیاس کردین باهاش کلا منو برد جای دیگه ، چون بتنلی کاملا بوزی _ چوبیه و هیچ رگه ای از عود و وانیل نداره .

بصورت اگه کیفیت خوبی داره واقعا (بعنوان مثال از لطافه ماهر بلک رو تست داشتم و خیلی تعریف شد ازش ولی کیفیت خوبی نداره بیس نتنش و یا اسد هم کیفیتش همینطوره) و یه کار عودی_وانیلی خوش ساخته و پخشش هم خوب باشه واقعا بتونم‌ از جای معتبر بلایند کنم .

هادی
هادی
11 روز پیش

اختیار دارید.

من از ۳تا غرفه مختلف چند سال پیش خرید کردم مشکل خاصی نبود. ولی قبول دارم سخت میشه اعتماد کرد. اتکینسون و تست نداشتم عود وود هم مشابهین و تست کردم فقط خیلی تو اون فضا نبود به نظرم شاید کاپتان بلک نزدیک تر باشه، بنتلی و بیشتر از لحاظ سنگین بودن رایحه مثال زدم نه نوت ها.

ببینید تا اونجا که من تست داشتم اکثر لطافه ها(روایح گرم) اون بیس سنگین و داشتند، اما باز به نسبت بقیه از این کار و امیرالعود عوداینتنس(شبیه به مارژلا بای د فایرپلیس) که اون هم شیرین، چوبی، عودی و وانیل(واضح‌تر از رغبه) هست بیشتر خوشم اومد. خوشحال میشدم جفتش و برای تست خدمت شما میاوردم.

مهرداد
مهرداد
11 روز پیش

ممنونم آقا هادی .

حدودا متوجه شدم فضاشو .

بسیار لطف دارید شما ، همین که وقت میذارید و توضیح میدین بسیار ارزشمنده.

باز هم ممنونم از محبتتون

هادی
هادی
11 روز پیش

سلامت باشید در خدمتم🙏🏻🌹

محمدرضا ملکشاهی

شهره یکی از بهترین کارهای اماراتی با پرفورمانس عالی

هادی
هادی
11 روز پیش

بله دقیقاً🙏🏻👍🏻

تقریباً از روی لباس بوش نمیره.

Shuhrah Pour Homme
برای ثبت نظر لازم است وارد سایت شوید و یا در سایت ثبت نام کنید
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟