تعبیر متفاوتی از چرم.واقعا لوکس و کمیاب .انگار وان کنوبی این عطر رو پوشیده و لرد دارت ویدر کوروس را .و در حال مبارزه با هم هستند.جنگ ستارگان
این عطر محصول ۲۰۲۵ هست.بوی بسسسیار پیچیده ای داره.چرم .دود ترکیبات خاکی وتیور.بصوزت اکسترکت تهیه میشه در حجم ۳۰ سی سی.دوپاف کافیه که تمام روز رو کاور کنه.
این عطر محصول ۲۰۲۵ هست.بوی بسسسیار پیچیده ای داره.چرم .دود ترکیبات خاکی وتیور.بصوزت اکسترکت تهیه میشه در حجم ۳۰ سی سی.دوپاف کافیه که تمام روز رو کاور کنه.
سلام جناب ارژنگ گرامی.
عجب عطر باکلاسی 👌🏻مبارکتون باشه و با دل خوش استفاده کنید.
من هم جدیدا خیلی به برند ممو علاقمند شدم و مارفا یکی از پربازخوردترین عطرام بوده. الانم که شیفته ی مدورای هستم. مخصوصا بعد از آشنایی با لاین سفرنامه های ممو...و از وقتی فهمیدم هرکدوم از این لاین عطرهای ممو ، حاصل سفر زن و شوهری هست که رایحه ی سفرهاشون رو به عطر تبدیل میکنند.فهمیدم عطر مارفای خودم ، حاصل سفرشون به مارفا( تگزاس- آمریکا و مدورای به (هند) هست.عطرسینترا ( شهری در پرتغال) هم خیلی عطر قشنگیه.
ابوظبی و آرژانتین هم خاص هستند. قصد دارم به زودی عطر پورتو بلو( لندن) ولالی بلا( اتیوپی)-اینورنس( اسکاتلند)گرانادا(اسپانیا)
رو هم تست کنم و در مورد این برند مفصل بنویسم. البته اگر مشغله اجازه بده.
ممنونم از عکس زیباتون 🙏🏼
درود ارژنگ خان عزیز
نورپردازی عکس هاتون چشم نواز و آرامش بخشه
همیشه سرفراز و سلامت باشید