نظرات | آشیل
ترتیب نمایش
خب دوباره نت قطع شد و دوباره مهمون عطرافشان شدیم:)
روز هفدهم، بررسی اول

**تحت تعقیب اما فراموش شده: بازخوانی وانتد**

راستش از اون روزهایی که وانتد رو شناختم، هرگز اون هجمه‌ی نفرتی که سمتش روانه می‌شه رو درک نکردم. به نظرم این عطر یه شروع بسیار مناسب و قدرتمند برای این لاین (خط تولید) بوده، اما متاسفانه کم‌کم جاش رو به مدل‌های جدیدتر داد و یه جورایی فراموش شد. با این حال، هنوزم می‌تونه یه گزینه‌ی خیلی خوب و قابل احترام تو کالکشن آزارو باشه.

**شروع طوفانی و یادآور خاطرات**
وقتی درب عطر رو باز می‌کنی و روی پوستت می‌زنی، کار با یه انفجار واقعی از زنجبیل شروع میشه که یه لیموی آبدار و ترش هم دستش رو گرفته. راستش رو بخوای، این شروع تند و تیز می‌تونه یه لحظه شما رو پس بزنه، اما اگه یه کم صبر کنی و بهش فرصت بدی، این نت تند کم‌کم رام میشه و اون‌وقت هست که زیبایی‌اش رو به مشامتون هدیه میده.
یه جاهایی از این شروع، من رو یاد اسپری دوست داشتنی و متاسفانه discontinued شده‌ی «Axe Iced Musk & Ginger» میندازه؛ همون حس خوش‌آیند نیمه‌خنکی که دیگه پیدا نمیشه. اما وانتد خیلی زود بالغ‌تر از اون میشه.
**قدم زدن در عطاری سنتی**
بعد از چند دقیقه که گرد و خاک نت‌های اولیه می‌شینه، نوبت به هل می‌رسه که خودش رو نشون میده. این هل با ته‌مانده‌ی اون زنجبیل اولیه، ترکیبی رویایی می‌سازه. حسش دقیقا انگار اینه که وارد یه عطاری سنتی و قدیمی شدی؛ جایی که بوی پودرهای معطر و گیاهان خشک‌شده توی فضا موج می‌زنه. بوی تند و گرم ادویه‌ها میاد، اما نه اون‌قدر که دلت رو بزنه یا آزاردهنده باشه؛ یه تعادل جذاب که بین تندی و خوش‌بو بودن ایجاد میکنه و حس آشنایی و نوستالژی رو بیدار میکنه.

**تونکا و خس‌خس: ستاره‌های پایانی**
در نهایت، وقتی نوبت به نت‌های پایانی میرسه، تونکا و خس‌خس وارد میدان میشن تا عطر رو به اوج جذابیتش برسونن. تونکا با اون بوی گرمش، مثل یه هاله نرم دورتون پیچیده میشه و حس آرامش رو منتقل میکنه. کنار دست اون، خس‌خس هم خودش رو نشون میده؛ یه خس‌خس تمیز، چوبی و خیلی کم دودی‌ که به عطر عمق مردونه میده. انگار که یه تکه چوب ارزشمند رو از کنار شعله اتیش گذر دادید و تنفس می‌کنید. این ترکیب تونکا و خس‌خس، باعث میشه وانتد یه شخصیت جدی و باوقار داشته باشه.

**شیرینی ملایم و فصل‌های مناسب**
بعد از اینکه اسکلت اصلی عطر شکل گرفت، نوبت به مزه‌ی اون میرسه. وانتد یه عطر شیرینه، اما این شیرینی اونجوری نیست که انگار یه بند عسل در دهانتون گذاشته باشید. شیرینی رو به زبون می‌آره، اما با وقار و متانت. انگار یه چای ملایم رو با یه تکه کوچیک شکر نوشیدید؛ فقط برای اینکه تلخی ادویه‌ها خنثی بشه و لذت نوشیدن دوچندان شه.
همین شیرینی ملایم باعث میشه که با وجود زنجبیل و هل، عطر خیلی گرم و سنگینی نباشه. به همین خاطر برای پاییز و شب‌های خنک بهار که هوا یه کم دل‌نشینه و نیاز به یه حس صمیمی داره، عالیه. اما برای زمستون‌های سخت برفی و یخبندان، بهتره یه کم ازش فاصله بگیرید چون شاید نتونه اون گرمای سنگین و پتو مانند مورد نیازتون رو تامین کنه.

**ماندگاری و سیاژ: یه رابطه‌ی پایدار**
در مورد پرفورمنس باید بگم ماندگاریش واقعا خوبه؛ اگه به لباستون اسپریش کنید، فرداش هم حسش می‌کنید. البته انتظار یه سیاژ متری و آزاردهنده نداشته باشید، ولی تو ساعات اولیه حضورش، کسایی که نزدیک شما هستن کاملا متوجهش میشن. یه نکته‌ی مهم هم که تجربه شخصی منه، اینه که این عطر بین خانم‌ها بازخورد شدیداً مثبتی داره (از بین وانتدها، این یکی بیشترین بازخورد رو برای من داشته).

**نتیجه‌گیری**
با همه‌ی این حرف‌ها، احتمالا فهمیدید که وانتد اونجوری عطری نیست که شما رو پشیمون کنه. اگه می‌خواید چشم‌بسته خرید کنید یا دنبال یه هدیه‌ی مطمئن می‌گردید که طرف مقابل ازش راضی باشه، این یه خرید امنه.
17 تشکر شده توسط : مجتبی inas
Eros Eau De Parfum
لینک به نظر 31 فروردین 1403 تشکر پاسخ به Farbod ajori
شما از کجا تهیه کردید؟ جایی را میشناسید که بچ کد قدیم رو داشته باشه؟من عاشق بوی اروسم ولی تولیدات جدید رسما آب الکل شده
کلون انجلزشیر:
اول از همه بگم که بغیر از بطری شباهتی با انجلز شیر نداره و هیچ جوره در حد و اندازه اون نیست ولی به واسطه قیمت پایینی که داره کار بشدت ارزشمندی رو دریافت میکنید.
نتها:
خمره به شدت شیرینه و نتهای ابتدایی ممکنه ازار دهنده باشند اما درای داون دلپذیری داره که توش به خوبی نتهای گلی و خرمایی رو حس میکنید طوری که اگر روی گردنتون اسپری کرده باشید با وزش باد و استشمام دوباره اون واقعا لذت میبرید و یک نکته دیگه اینکه دارچین با اینکه در نت اولیه ذکر شده اما مدت طولانی حضورش حس میشه.
بازخورد:
مردم ایران اصولا عطرهای شیرین رو دوس ندارن و انتظار بازخورد خیلی مثبت نداشته باشید و به علت شیرینی زیاد فقط در شبهای سرد و محیطهای باز استفاده کنید در این حالت احتمالا بازخورد خوبی بگیرید
عملکرد:
پرفورمنس کار هم خوبه هم ماندگاری بالایی داره و هم سیاژ خوبی در حدود نیم تا یک متر(متناسب با تعداد اسپری های انجام شده)
واسه بلایند بای هم گزینه مطمئنی نیست و قبلش دکانت رو تست کنید.
15 تشکر شده توسط : inas مهدی کنعانی

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

هرگونه استفاده از مطالب این سایت بدون اجازه مدیران آن غیر مجاز بوده و تبعات آن بسته به نوع تخلف، متوجه افراد خاطی خواهد بود.

Iran flag  Copyright © 2026 Atrafshan