نظرات | شقایق
ترتیب نمایش
یه وانیل یکنواخت.‌..
در کل جالب توجه نبود.
4 تشکر شده توسط : inas Huseyin_taheri_official
Libre
لینک به نظر 10 فروردین 1405 تشکر پاسخ به شهرزاد
آها که اینطور...
دقیقا موافقم شهرزاد عزیز
1 تشکر شده توسط : علی موسوی
خیلی دوست داشتنی و زیباست. یه ترکیب ظریف از مرکبات و اسطوخودوس و وانیل که البته رایحه خیلی جدیدی نیست و ممکنه مشابهش رو دیده باشید ولی با این وجود بازهم لطافت و زیباییش باعث میشه من دوباره تمدیدش کنم. علی رغم اینکه بنظرم مناسب چهارفصل هست ، ترکیبش با روزهای بارونی بهار و پاییز رو دوست دارم. ضمنا هرچقدر فکر میکنم نمیدونم چرا بهش میگن عطر خانومای مستقل؟؟
19 تشکر شده توسط : ارکید   مرتضی ع
Burberry Her
لینک به نظر 14 آبان 1404 تشکر پاسخ به Rosa
من پخش بوش رو دوست داشتم و به نظرم نسبت به دکانت عطری که همراهش خریدم بهتر بود(اونیکی پرادا پارادوکس بود)
2 تشکر شده توسط : محمدرضا  رابعی نیا Telecaster
اومدم که بنویسم عاشقش شدم💞 این عطر، توصیف منه.
یه رایحه گلی -میوه ای لطیییف و نرم که شیرین و خوشمزه و جذابه اما خوشمزگیش طوری نیست دلو بزنه و اومده که عطر امضای من بشه💗 حس ریلکس کردن روی تخت‌خواب اتاقم ، در حالی که یه شمع قشنگ روشن کردم و پتوی نرم صورتیمو رو پاهام انداختم و در حال خوندن یه کتاب رمان عاشقانه و جذابم و یه فنجون لته توت فرنگی هم تو دستمه🍓☁️🩷
عاشقش شدم✨️
16 تشکر شده توسط : nila nikfar گلاره خلیلی
Oriana
لینک به نظر 15 آبان 1403 تشکر پاسخ به inas
لطف دارید🤍امیدوارم مفید بوده باشه🤍
1 تشکر شده توسط : یاس
یه حقیقتی که هست اینه که وقتی شما قبل از تست یک عطر ، با چیزی که بوی مشابه اون عطر رو داره ، رو به رو شده باشید ، بعد از تست عطر و هرجا که اون رایحه به مشامتون بخوره فقط یاد اون چیزی که این بو رو میداد می‌افتید! یعنی تحلیلتون وابسته به اون بویی میشه که قبل از تست عطر به خاطر دارید.
من قبل از تست این عطر ، یک بسته عود خریده بودم با رایحه‌ی وانیل و پرتقال! کلا یک مدت بود که تمایلم به پرتقال زیاد شده بود. آبمیوه ی پرتقال ، عود با رایحه‌ی پرتقال ، آبنبات پرتقال ....
برای همین به محض تست این عطر ، یاد اون عود افتادم و متاسفانه به جز خودم هم کسی اون عود رو نپسندیده بود و من هنوز هم پای علاقه ام هستم... اما خب دوست نداشتم بوی عود بدم. ولی بهش فرصت دادم و الان بعد از چند روز براتون می‌نویسم. تصور کنید در آرامشِ خونه نشستید ، عودی با رایحه‌ی پرتقال و وانیل روشن کردید ، بوی کیک خونگی که داخل فر داره میپزه هم توی خونه پیچیده... کیک رو از فر بیرون میارید و به محض برش خوردنش و خامه کشی کردن کیک ، این رایحه تکمیل میشه. البته بعدش با برش های ظریف پرتقال هم تزئینش میکنید! کیک و عود و پرتقال.
در کل دوستش دارم و توی این فصل بهم حس و حالی خوبی میده و کاملا پاییزیه... به نظرم سن عطر از ۲۷ یا ۲۸ تجاوز نمیکنه و یک چیزی بین روزانه و رسمی هست. مثلا خودم بیشتر برای استفاده در مهمونی های معمولی و قرارهای دوستانه یا حتی عاشقانه‌ی پاییزی دوستش دارم و نه مکان ها و مهمونی های رسمی و بزرگتر.
گرچه شاید گاهی روزانه و گاهی هم تنهایی بپوشمش...
14 تشکر شده توسط : یاس فرنـاز
چقدر قشنگ و گویا نوشتی صبای عزیز💗
1 تشکر شده توسط : یاس
گرم و شیرین و ادویه ای ، در عین حال مهربووون و در کنار همه اینا جذاب. یه انتخاب خوب برای مهمونی های نیمه رسمی تو فصل سرده و از نظرم رایحه اش اگر همه پسند نباشه ، اکثریت‌پسند هست.
21 تشکر شده توسط : یاس Baby reXa
اولین باری که اطرافم اسپری شد ازش حس و حال آدامسی گرفتم! که خیلی عجیب بود و گذشت ، بعدش جدی تر تستش کردم و ابدا نت های ابتدایی ، آدامس و آبنبات رو تداعی نمیکردن و همونطور که ذکر شده ، شروع کاملا مرکباتی رو حس کردم اما امان از بعدش! هرچقدر میگذشت بوی عسل غلیظ تر و تند تر میشد و با اینکه اولش نمیدونستم عسل بین نت ها هست ، اما فقط عسل رو حس میکردم. بنظرم اینکه شما از قبل نت ها رو خونده باشین خیلی موثره در اینکه از عطرتون چی حس کنید و دریافت کنید. مثل تلقین میمونه! برای مثال شما میخونید که نت میانی شامل x هست و بعد از بوییدن ، همون "x" رو خیلی بولد و مشخص احساس میکنید! یا حداقل به سختی پیداش نمیکنید و راحت تر میشه. اما در رابطه با این عطر من با اینکه نمیدونستم عسل داره ، فقط عسل رو حس میکردم و کاش با ظرافت بیشتری کار شده بود. من شخصا ترجیح نمیدم انسانی با بوی عسل باشم اما خب بهرحال سلیقه ای هست و ممکنه عاشقان عسل واقعا این عطر رو دوست داشته باشن.
17 تشکر شده توسط : Azade مریم احمدپور

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

هرگونه استفاده از مطالب این سایت بدون اجازه مدیران آن غیر مجاز بوده و تبعات آن بسته به نوع تخلف، متوجه افراد خاطی خواهد بود.

Iran flag  Copyright © 2026 Atrafshan