نظرات | لاله
ترتیب نمایش
چند سال پیش داشتمش خیلی علاقه ای بهش نداشتم بنظرم زیادی گلی بود ولی جدیدا یه باتل دیگه ازش خریدم خیلی خوب بود موندگاری هم که عالیه نمیدونم سلیقه من تغییر کرده یا تغییر فرمولاسیون داشته
7 تشکر شده توسط : حمیدرضا شیری Huseyin_taheri_official
کسی این عطر رو داشته؟ بیشتر شبیه کدوم عطره؟
4 تشکر شده توسط : Huseyin_taheri_official Legend
من از یک سایتی که فکر میکردم خیلی معتبره 2 تا عطر از یه مدل خریدم حالا دیدم هر دو یک بچ کد مشابه دارند امکان داره؟ یا فیکه؟
پاسخ مدیر : سلام بله درسته
دقیقا منم ازش آلبالو دریافت کردم به شدددت. و فکر کردم حتما من اشتباه میکنم تا نظر شما رو دیدم و خوشحال شدم بینی م هنوز کار میکنه
6 تشکر شده توسط : غزال Hani
از عطرهایی که رایحه بسیار خاص دارند مخصوص کسانی که میخواهند تک و خاص باشند. ماندگاری عطر خیلی بالاست. من دوستش دارم هم برای زن مناسبه هم مرد. شاید کمی به سمت مردانه نزدیکتر باشه.
5 تشکر شده توسط : فاطمه فیضی علی رشوند

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

هرگونه استفاده از مطالب این سایت بدون اجازه مدیران آن غیر مجاز بوده و تبعات آن بسته به نوع تخلف، متوجه افراد خاطی خواهد بود.

Iran flag  Copyright © 2026 Atrafshan