نظرات | مرصاد کریمی
ترتیب نمایش
Ubar
لینک به نظر 5 خرداد 1405 تشکر پاسخ به Miss salehpour
درود بر شما
بنده تست نکردم متاسفانه در رابطه با کلکسیونی بودن این عطر موافقم در رابطه با غیرقابل‌پوشش بودن عطر های کلکسیونی از جمله شنل نامبر فایو باهاتون مخالفم به شدت هر چند مورد بحثمون نیست 🙏🏼🌹
ولی از اوبار خوب شنیدم نه اینکه رایحه رند و همه پسندی داشته باشه ،هیچ عطر امواج این شکلی نیست حتی بست سلرهاش !
8 تشکر شده توسط : Huseyin_taheri_official Telecaster
Ubar
لینک به نظر 4 خرداد 1405 تشکر پاسخ به Miss salehpour
درود بر شما این عطر بسیااااار کمیاب هست از دستش ندید به هیچ وجه.
خیلیا میگن یکی از بهترین زنانه های آمواجه
8 تشکر شده توسط : Legend حمیدرضا شیری
Purpose 50
لینک به نظر 29 اردیبهشت 1405 تشکر پاسخ به کامبیز سخی
درود عمو کامبیز عزیزم
فرمایش های شما صحیح است ، اما لباس رو چندین سال پیش تن نکرده ام که الان برم سراغش ! همین بهمن ماه بود ۳ تا پاف زده بودم تازه یه دونه رو گردنم! و قطعا درب کمد لباسام در روز چند بار باز و بسته میشه برای برداشتن لباس بحث بنده اینه که هنوز هم صرفا فقط بوس پرپس پنجاه میاد از کمد بیرون جالبه لباس بغلیش که بهش چسبیده اونم بوی پرپس پنجاه گرفته . این حسی که شما میفرمایید هم متوجه ش هستم و درست میفرمایید. در ضمن در صورتی که تست نکردید حتما تست کنید اقا کامبیز تا ببینید که چه غوغایی ست این عطر
خیلی ارادتمندم 🫡
16 تشکر شده توسط : حمیدرضا شیری Legend
پرپس ۵۰از لاین اکستریت های استثنایی آمواج
امروز داشتم به این مساله فکر میکردم که چرا یکسری عطرها کاراکتر دارند و یکسری ها نه، یکسری تاثیر گذارند یکسری نه! همونطور که ایکاروس عزیز فرمودندآمواج داره تاریخ خودشو می نویسه و بعدا ها متوجه خواهیم شد پرپس چه عطر مهمی بوده در تاریخ عطرسازی! حالا پرپس ۵۰ معجونی عمیق تر و عرفانی تر از پرپس ادوپرفیوم هست و نمیدونم چرا کردیتی که باید رو نمیگیره!
بخوام از رایحه بگم برای من انگار میکسی دلچسب از گایدنس و پرپس هست! دوز بیشتر وانیل و زعفران و رز اون حالت شیرینی زیبا رو به همون دی ان ای اصلی پرپس اضافه کرده.حس کرمی پودری که از صندل وود غنی موجود در عطر به این چارچوب اضافه شده اوج هنر عطار این اثر هست، لبه های دودی- کندری پرپس ادوپرفیوم توسط رز و صندل وود در میانه و وانیل در بیس بسیار استادنه صیقل میخوره و خروجی کار اون حسی عمیق و معنوی رو توی ذهن مخاطب ایجاد میکنه.
در کل پرپس ۵۰ را بالغ تر، باوقارتر،نجیب و جذاب تر از پرپس میدونم و قطعا جزو بهترین عطر های نیش سال گذشته بوده.توی هیاهوی عود ماراکوجا پرپس ۵۰ محجور موند و کار خودش رو داشت میکرد ، تاریخ خودش رو داشت می نوشت .
این رو هم اضافه کنم پرفورمنس این عطر شاید این اثر رو بدل کنه به یکی از ماندگارترین عطرهای تمام تاریخ ، طوری که بعد از حدود ۴ ماه هنوز رو لباسی که یکبار برای ۴-۵ ساعت پوشیدم همچنان بوی پرپس پنجاه رو میده و وقتی در کمد رو باز میکنم بوش بینی ام رو نوازش میده .
42 تشکر شده توسط : حامد AlirezaDMP
Moroccan Leather
لینک به نظر 22 اردیبهشت 1405 تشکر پاسخ به Mr x
درود بر شما سمپل های این برند ۱،۵ میل هستند تا جایی که بنده اطلاع دارم و دارای اسپری
6 تشکر شده توسط : بهزاد معصوم نژاد فرهاد
Baldessarini Ultimate
لینک به نظر 22 اردیبهشت 1405 تشکر پاسخ به هادی
درود بر شما قطعا داره و خودم در صدد تمدید باتل سوم یا (چهارم شاید) باشم ، هیچ عطری تو این قیمت ها نزدیکشم نیست حتی، بخوام از حس و حالش بگم شروع فلفل صورتی با شفافیت بی نظیر و سر خوردن آن حالت فرش اسپایسی رو بستری چرمی امبری بهمراه رگه هایی از مرکبات ترش از تبار لیمو یا برگاموت ، فوق العاده ست این اثر گزا شون غافل نشوید!
21 تشکر شده توسط : مرتضی ع کامبیز سخی
Moroccan Leather
لینک به نظر 22 اردیبهشت 1405 تشکر پاسخ به محمدرضا
از سایت پرفی...وم شا..پ...گ سمپل اورجینالشو تهیه کنید
4 تشکر شده توسط : علی موسوی محمدرضا
Moroccan Leather
لینک به نظر 22 اردیبهشت 1405 تشکر پاسخ به محمدرضا
درود بر شما ، این کار از اون حالت سبزی و اروماتیک ایریش کمی فاصله داره و ما یک زنبق پودری بسیار غنی در بستر چرمی داریم ، اگر با روایح پودری زنبقی اوکی هستید قطعا موروکن بهترین انتخابه
22 تشکر شده توسط : کیوان معروفی Mahmod Akrami
آمواج رفلکشن زنانه
در عجبم چرا این عطر تا بحال ریویو درست درمون نشده(بجز سرکار خانم فیضی)، گله مندم از بانوان عطر افشانی!
خب این کانسپتی که در ابتدا عطرهای زنانه و سپس مردانه ها با الهام از اون ها طراحی میشند واقعا اوج احترام به مقام زن در دنیای روایح هست ،برندهای اروپایی
باید از آمواج یاد بگیرند!
رایحه بسیار بسیار دل نشین و زیباست،از کجاش بگم! شاید زیباترین نت گل بنفشه متعلق به این عطر باشه ( نه برگ بنفشه)، شروعی سفید و بی آلایش ، بی وزن، معصوم و پاک، گل یاس در پاک ترین حالت خودش با روایح سبز استادانه توسط پرفیومر بزرگ این عطر اقای موریس روسل بِلِند شده، اوج هنر عطرسازی در این عطر لحظه اییه که بنفشه وارد بازی میشه، یه حالت پودری بسیار ملیح و البته سبزی با طروات اضافه میکنه که نفس ادم رو باز میکنه ، عطر رایحه چوبی گلی داره و خبری اصلا از امضای کندری بخوری آمواج نیست .
در نهایت جمع بندی بخوام بکنم عرایضم رو : رایحه گلی سفید غنی از یاس ، سبزی برگرفته از بنفشه البته با حالت پودری بسیار ملیح و شیک که غالبا با بوی خیار اشتباه گرفته میشه ( بنده اصلا بوی خیار متوجه نمیشم البته) در یک بستر بسیار غنی از چوب علی الخصوص صندل سفید که اون حالت کمی کرمی رو به عطر میده ، در مورد تشابه این عطر و دی کی ان وای بی دلیشس هم نمیشه بی تفاوت بود، شما وقتی رفلکشن رو بو میکنید متوجه کیفیت و تفاوتش میشید به راحتی، اون فضای معنوی ای که آمواج خواسته با این کانسپت (بازتاب احساسات پاک درون ادمی) بیان کنه دی کی ان وای حتی نزدیکشم نشده حتی با وجود ایکه عطار هر دو عطر یک نفر هست! البته تفاوت در رایحه هم مشهوده رفلکشن گلی سفید ،سبز و چوبی اما دانا کارن سبز سبز سبز !
در نهایت تست کنید و در این موقع از سال از پوشیدنش و تستش لذت ببرید.
32 تشکر شده توسط : عسل خردمهر
Decision
لینک به نظر 12 اردیبهشت 1405 تشکر پاسخ به کامبیز سخی
درود عمو کامبیز گل فرمایش شما متین است .🙏🏼🌹
10 تشکر شده توسط : Legend علی متقی پور

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

هرگونه استفاده از مطالب این سایت بدون اجازه مدیران آن غیر مجاز بوده و تبعات آن بسته به نوع تخلف، متوجه افراد خاطی خواهد بود.

Iran flag  Copyright © 2026 Atrafshan