نظرات | Mir
ترتیب نمایش
پاییز یعنی هوای خنک ، قهوه داغ و عطری که وقتی باد به لباست می‌خوره، حال خودت و اطرافیانت رو خوب کنه.

برای من ، امسال اسم این حس (دیور ساواج الکسیره). این عطر با اون ساواج‌های تکراری خیلی فرق داره قطعا اکثر دوستان خودتون واقفید؛ انگار عصاره‌ی ادویه‌های گرم و چوب‌های تیره رو ریختن توی بطری.
هر چقدر هوا سردتر می‌شه، این لامصب جذاب‌تر و عمیق‌تر خودش رو نشون می‌ده. یک پاف که بزنی ، انگار یه پتوی گرم و خوشبو انداختی روی شونت و آماده‌ی قدم زدن توی برگ‌ریزون پاییزی شدی.

شما دوستان امسال با چه عطری به استقبال پاییز رفتید؟
13 تشکر شده توسط : broken پارسانیا
سلام و درود
تبلیغات زیادی شده و امتیاز خوبی گرفته؛
اگر DNA سری Stronger With You را یک ساختار «شیرین استخوان‌دار» فرض کنیم، نسخه‌های مختلف در واقع تغییر «تنالیته» در این ساختار هستن..
Intensely: تمرکز بر یک “تراکمِ بالا” (High Density) با تاکید بر نت‌های ادویه‌ای (دارچین) و وانیلِ بسیار غلیظ. یک کار خطی، پرقدرت و به شدت زمستانی...
Powerfully: این نسخه با استفاده از “نت‌های میوه‌ایِ شفاف” در تاپ‌نوت (گیلاس و ماندارین) و جایگزینی بخشی از آن سنگینی با آمبروود، به دنبال یک “عمقِ هوایی” (Airy Depth) بوده ست. در اینجا، شاه‌بلوط برشته همچنان قلب تپنده عطر است، اما با وانیل بوربونی کمی ملایم‌تر ترکیب شده تا از آن حس چسبندگی یه آزاردهنده فاصله بگیره.
موفق باشید
ماندگاری ۱۰ از ۱۰
پخش رایحه ۸ از ۱۰
18 تشکر شده توسط : broken Sajjad Qaedi
سلام خدمت دوستان عزیز

کازانوا در فضای کلی ممکنه آدم رو یاد بعضی عطرهای گرم، شیرین، کهربایی و وانیلی نیش بندازه ، اما کپی مستقیم از یک عطر معروف نیست. حال‌وهواش نزدیک به جهان رایحه‌هایه که در اونا وانیل، ادویه، چوب، تونکا و کهربا محور هستن..
اگر مثلاً از عطرهایی مثل Xerjoff Naxos به خاطر شیرینی و گرمایش خوشتون می‌آد، یا از کارهای امبری/وانیلی نیش لذت می‌برید، ممکنه با کازانوا ارتباط بگیرید ؛ البته کازانوا کمتر تنباکویی و بیشتر پودری-چوبی و شرقی حس می‌شه.
14 تشکر شده توسط : broken غلامرضا نیک پور
با سلام و درود
یه عطر مردونه‌ست که انگار از دل یه جنگل خنک و مرموز بیرون اومده…
شروعش با حس سبز و آروماتیکِ برگ و گیاهانه؛ یه طراوت تلخ و شیک که خیلی زود شخصیتشو نشون می‌ده. بعدش بخور... آروم آروم بالا میاد و یه حال‌وهوای معنوی و عمیق می‌سازه، انگار غروب تو دل طبیعت ایستادی. تهش هم چوبی و کمی دودی می‌شه، مردونه، جدی و باوقار.
نه جیغ می‌زنه، نه خودنمایی می‌کنه…
در نهایت به نظرم آرومه، اما کاریزماتیک.
23 تشکر شده توسط : broken غلامرضا نیک پور
درود
در چشم‌انداز پر هیاهوی عطرها، سفری طولانی را آغاز کردم؛ جهانی سرشار از رایحه‌های گوناگون که هر کدام قصه‌ای در دل داشتند. دل به دریا زدم و عطرهای بسیاری را بوئیدم و آزمودم، اما در میان این همه تنوع، تنها یک رایحه بود که قلبم را به تصرف درآورد: اولین نسخه “استرانگر اینتنسلی” (Stronger With You Intensely).
گویی زمان در مقابل این عطر نوستالژیک به زانو درآمد. شیشه‌ای که روزی با عشق انتخاب کرده بودم، آهسته آهسته، در گذر حدود دو سال، ته کشید و خالیش کرد. از شدت دلتنگی، دوباره فرمان سفارش دادم؛ اما افسوس که آن رایحه دلنشین، دیگر در نسخه‌های جدید یافت نمی‌شد. عطرهای تولید شده در سال‌های اخیر، آبکی و بی‌کیفیت بودند، گویی روح عطر در آن‌ها دمیده نشده بود.
این اتفاق مرا به فکر فرو برد: چرا خط تولیدهای عطرسازی، در ابتدا شاهکارهایی ناب خلق می‌کنند و سپس، گویی با گذشت زمان، چراغ کیفیت در آن‌ها رو به خاموشی می‌رود؟ راز این دگرگونی چیست؟
ای کاش می‌توانستیم پرده از این راز برداریم و بفهمیم چرا گنجینه‌های اولیه، در گذر زمان، رنگ می‌بازند و آن شکوه اولیه خود را از دست می‌دهند.
17 تشکر شده توسط : broken Sajjad Qaedi
رایحه‌ای خنک و درخشان، مثل نسیمی تازه در یک صبح آفتابی.
ترنج و سیب با لطافت مریم‌گلی در هم می‌آمیزند و حس طراوت، جذابیت و اعتمادبه‌نفس را در یک لحظه زنده می‌کنند.
عطر حال و هوایی «شیک، پرانرژی و مثبت» داره. برخلاف نسخه‌های گرم‌تر این خانواده که سنگین و بسیار رسمی هستند، «فریز» روحیه‌ای مدرن و اجتماعی داره.
16 تشکر شده توسط : broken sinash
به نظرم
Spicebomb Extreme یک عطر گرم و بسیار قدرتمنده که تمرکز اصلیش روی ادویه‌ها، وانیل و تنباکو قرار داره. این نسخه، غلیظ‌تر، تیره‌تر و بالغ‌تر از Spicebomb اصلی طراحی شده و دقیقاً برای شب‌های سرد ساخته شده...
در کل یکی از بهترین انتخاب‌هاست و برای خیلی‌ها یک عطر امضای زمستانی محسوب می‌شه ..۹ از ۱۰ امتیاز میدم
16 تشکر شده توسط : broken سورنا مقدم
به نظرم برای بهار عالیه
بولگاری رین اسنس عطری که حس طراوت باران را در قالبی لوکس و آرام‌بخش به تصویر می‌کشه. رایحه‌ای که گویی اولین قطرات باران بر زمین گرم تابستونی میشینه و هوایی تازه و زلال رو توی فضا پخش می‌کنه. این عطر با ظرافتی کم‌نظیر، تعادلی دلنشین میون تازگی، خنکی و عمق ایجاد می‌کنه... عطری که نه فریاد می‌زنه و نه خودنمایی بلکه با وقار و آرامش حضورش رو اعلام می‌کنه..
برای کسانی یه که زیبایی رو در سادگی و پاکی می‌بینن. رایحه ش مثل نسیمی خنک پس از بارونه ، ذهن رو آروم می‌کنه و حس طراوت و زندگی رو توی وجود زنده می‌سازه. هر بار استفاده از این عطر، تداعی‌کننده لحظه‌ای ناب از طبیعته؛ لحظه‌ای که زمین، آسمون و بارون در هماهنگی کامل به هم می‌رسن..

این عطر فقط یک رایحه نیست، بلکه تجربه‌ای از پاکی، تازگی و ظرافته ؛ امضایی خوشبو برای کسایی که می‌خوان حضورشون آروم، اما ماندگار باشه ؛ امتیازم واسه
رایحه ۸ از ۱۰
پخش بو ۷ از ۱۰
ماندگاری ۶.۵ از ۱۰
شاد و تندرست باشید دوستان
20 تشکر شده توسط : کامبیز سخی مهریار
درود ، به نظرم دنیای عطر سیری ناپذیره، و همیشه تو کف کشف روایت جدید و این که یه خماری واسه خرید همیشه هست...
3 تشکر شده توسط : مسافر Telecaster
درود و دمتو گرم عجب آی خوب گفتی خماری عطر جدید ...فک کرده بودم فقط من اینطوریم.. خخخ
5 تشکر شده توسط : کاتی فاطمه فیضی

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

هرگونه استفاده از مطالب این سایت بدون اجازه مدیران آن غیر مجاز بوده و تبعات آن بسته به نوع تخلف، متوجه افراد خاطی خواهد بود.

Iran flag  Copyright © 2026 Atrafshan