نظرات | کاید امیر
ترتیب نمایش
سلام و عرض ادب
به نظرم انتخاب این عطر تا حد زیادی به سن و استایل شخص بستگی داره. رایحه‌اش فضایی کلاسیک و متین داره و بیشتر به تیپ‌های رسمی میاد؛ البته این برداشت شخصی بنده هست.
نسخه الیسیس رو بیشتر مناسب افراد ۴۰ سال به بالا می‌دونم و برای نسخه اورجینال، با کمی ارفاق، از حدود ۳۵ سال به بالا.
شخصاً از این عطر بازخورد خیلی زیادی نگرفتم. البته فکر می‌کنم دلیلش کیفیت یا جذابیت رایحه نیست، بلکه عطر نسبتاً آرام و کم‌ادعاییه؛ از اون رایحه‌هایی نیست که به‌محض ورود به فضا توجه همه رو جلب کنه یا اطرافیان رو به پرس‌وجو درباره‌اش وادار کنه.
به‌خصوص اینکه دیور هوم اینتنس در این سبک رایحه، شناخته‌شده‌تر و از نظر فضای بویایی مدرن‌تره؛ بنابراین ممکنه این عطر برای اطرافیان چندان غافلگیرکننده یا کنجکاوی‌برانگیز نباشه.
در مجموع، اگر کسی دنبال عطری شیک، رسمی، متین و باوقار باشه، به نظرم انتخاب خوبیه؛ اما اگر هدفش عطری با پخش بوی چشمگیر و بازخورد گرفتن از اطرافیان باشه، شاید گزینه‌های جذاب‌تری هم وجود داشته باشه.
10 تشکر شده توسط : فرهاد 🍁Shahab🍁
Ombre Nomade
لینک به نظر 11 مهر 1405 تشکر پاسخ به Ali Daraee
سلام و عرض ادب
ایشون گفتن بوی گلاب مانند نه میوه گلابی :-)
4 تشکر شده توسط : Huseyin_taheri_official broken
من رایحه بولگاری تایگر رو خیلی دوست دارم. به اندازه یکی دو میل از خود نسخه اصلی هم تست کردم و تقریبا میتونم بگم همه دوپ های توی بازار رو هم یه تستی زدم. هنوز کاری به اندازه اثر با کیفیت پیدا نکردم که خیلی به کار اصلی نزدیک باشه. کارهای فنک مثل نوید و یوسف هم هستن که خیلی خوبن(با اندکی تغییر که جذابترشون کرده برای من) اما به نسبت قیمت بازی رو به اثر می بازن.
در کل بازم تست کنید گاهی شامه بین رایحه ها گیج میشه و باعث میشه طبقه بندی اشتباهی انجام بدی.
17 تشکر شده توسط : broken مرتضی ع
10 میل از این عطر رو تهیه کردم تا ببینم اگر باب میلم بود باتل رو خریداری کنم. در مدت استفاده از این 10 میل این نظر شخصی من هست:
پخش برای یک دوساعت خوبه و بعد کم میشه. رایحه در ابتدا کمی زننده و سنتتیک هست و بعد از اون هم همچنان این حالت رو داره اما کمتر میشه. تفکیک نت خیلی زیادی نفهمیدم. در کل هم رایحه برای من حالت نوستالژی داشت و انگار قبلا این عطر رو خیلی بو کردم. خیلی گفتن مشابه اولتایم هست ولی من اون عطر رو اصلا بو نکردم و خاطره من خیلی قدیمی تر هست. بیشتر یاد ادلکن های میوفتم که پدر در جوانی بعد از شیو کردن استفاده میکرد.
عطر من نیست اما خوب خیلی ها دوسش دارن و منم از اینکه کسی از این عطر استفاده کرده باشه بدم نمیاد و خوشحالم میشم. در مورد پخش و ماندگاری هم به نظرم متوسط هست.
22 تشکر شده توسط : پارسانیا broken
10 میل از برند زودیاک آنلیمیتد اکستریت رو که گفته میشه مشابه آمواج اوتلندز هست رو تست کردم. کاری ادویه ایی که شلوغ هم هست. پخش خیلی خوبی داره اما عطری نیست که مورد پسند همه باشه. حتما باید قبل از خرید تست بشه.
این نت ها برای من بیشتر فهمیده میشد: صمغ کندر، ترنج، زعفران، نعنا هندی و گشنیز.
در کل عطری هست که باید بزنی و لایه لایه بگردی دنبال نت های مختلف. برای کسایی که دنبال رایحه هستن و کنجکاو خیلی عطر جذابی خواهد بود.
22 تشکر شده توسط : broken کیوان معروفی
Decision
لینک به نظر 26 خرداد 1405 تشکر پاسخ به حسین T
برای من این حالت تداعی نشد، شاید همون مشابه بوی کمپوت خارجی برای من توی شامه شما بوی آبلیمو و فالوده میده.
اگر توی ریویژن این بو رو حس کردید قطعا توی سمام هم همینطوری خواهد بود چون کلا رایحه بوی خوشمزه ایی داره.
11 تشکر شده توسط : broken کیوان معروفی
بعد از تست 10 میل عطر از برند سمام پیس ایون که مشابه این عطر هست می تونم بگم عطری خوشمزه با طعم آدامس کندر برای من و گاهی بوی کمپوت های خارجی. رایحه جدید بود و عطری توی فضای این کار تست نکرده بودم. به نظرم میتونه جذاب باشه اما برخلاف اکثریت عطر همه پسند نیست (منظورم اینه که ممکنه عطری نباشه که خیلی ها بخوان بخاطرش هزینه کنن وگرنه نوع رایحه تقریبا بی آزار هست)
سمام کار رو بهتر از خمار درآورده و پخش و ماندگاری بهتری هم داره. چون خمار ریویژن رو هم تست داشتم. اما بگم نمونه سمام به اون هیولایی که در مورد این رایحه گفته میشه نیست اما در دسته خیلی خوب قرار می گیره.
16 تشکر شده توسط : broken فرش
با نظر شما موافقم به نظرم از تراثی بلو، با کیفیت تر هست. در مورد ماندگاری و پخش اثر خیلی خوبه البته من تراثی رو فقط تست داشتم و نمی تونم بگم از این نظر کدوم بهتر هستن.
10 تشکر شده توسط : broken علی معماری
سلام
موافقم باشما. بخاطر عطار و تبلیغ زیاد خیلی کنجکاو بودم تستش کنم. سال قبل دکانت ۵ میلی ازش گرفتم.
بار اولی که تست کردم به نظرم رایحه تکراری بود( تو ذهن من البته درست یا غلط این رفته زیر مجموعه عودماراکوجا و رایحه های اون شکلی)و چیز خاصی نداشت.
متاسفانه اون پخش و ماندگاری تبلیغ شده رو هم اصلا نداشت.
اونقدر برام چیزی نداشت که حتی نیومدم کامنت ثبت کنم و گفتم ولش کن بزار بمونه شاید بعدا نظرم عوض شد.
اتفاقا هفته قبل بارون زد و هوا ناگهانی سرد شد. اتفاقی چشمم تو دکانت ها بهش خورد، مجدد تست کردم و همون بود. وقتی بعد از چند ماه هیچ تغییری در حس خودم و رایحه ندیدم فهمیدم این عطر من نیست حتی با اینکه عطارش مورد علاقه ام هست.

به هر حال اینم شد مثل چندتا کار دیگه، از جمله اینفینتی سیلور که گرفتم و تست کردم یکبار اما اونی نبود که تعریف میکردن حداقل برای من. ( البته به اینفینتی هنوز یه فرصت دیگه میدم😂)
19 تشکر شده توسط : پارسانیا broken
Al Ameed
لینک به نظر 30 اردیبهشت 1405 تشکر پاسخ به Amir
سلام
عطرگرام بنده رو نگاه کنید در مورد دکانت گیری با سرنگ توضیح دادم
8 تشکر شده توسط : broken علی موسوی

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

هرگونه استفاده از مطالب این سایت بدون اجازه مدیران آن غیر مجاز بوده و تبعات آن بسته به نوع تخلف، متوجه افراد خاطی خواهد بود.

Iran flag  Copyright © 2026 Atrafshan