نظرات | رخشان
ترتیب نمایش
این عطر امروز به دستم رسید. قبلا دکانتش رو داشتم و به عطر روزانه تبدیل شده بود. عطری که همیشه باهام بود و همیشه بوش حس می‌شد. دوسش داشتم خیلی اما امروز متوجه شدم مثل قبل نیست برام، شاید چون بوی ابتداییش خیلی تو ذوق میزنه اما وقتی رو‌ تن میمونه، ملایم و مطبوع میشه و بوی تازگی و تمیزی میده و ماندگاری بسیار بالایی داره اما پخش بوی کمی داره.
10 تشکر شده توسط : حسنا Huseyin_taheri_official
Grey Vetiver EDP
لینک به نظر 22 تیر 1405 تشکر پاسخ به جعفرنژاد
سلام و عرض ادب. ممنون از پاسخ. بله میدونم عطر مردونه‌س و دکانت گرفتم که اگر خوشم اومد برای پارتنرم هدیه بخرم و از اصالت عطر هم مطمئنم اما اصلا جذاب نبود ولی برادرم خوشش اومد، البته که ایشون به برند تام فورد علاقه داره اما متوجه شدم که من با عطرهای تام فورد، چه زنونه، چه مردونه، ارتباط برقرار نمیکنم.
متاسفانه هرجا بوی این عطر رو بشنوم، فاصله میگیرم :)
3 تشکر شده توسط : Huseyin_taheri_official جعفرنژاد
دکانت این عطر برای تست، امروز به دستم رسید و اگر بخوام تداعی ذهنی خودم رو ازش بگم اینطوریه که:
بوی بی‌اعتمادی و ناامنی میده.
اصلا پیشنهاد نمی‌کنم خصوصا برای دیت!
اختلال شخصیت اسکیزویید و ضداجتماعی اگه عطر بودند حتما این عطر بودند :))
البته از اونجایی که برند تام فورد، برند لوکس و خاص‌پسندیه، ۲ احتمال میدم:
شاید اگه رو تن کسی دیگه حسش کنم
یا در فصل دیگری،
نظرم تغییر کنه
اما در حال حاضر که چند ساعت هم گذشته از حس ناخوشایندش کم نشده!
3 تشکر شده توسط : Huseyin_taheri_official عارف

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

هرگونه استفاده از مطالب این سایت بدون اجازه مدیران آن غیر مجاز بوده و تبعات آن بسته به نوع تخلف، متوجه افراد خاطی خواهد بود.

Iran flag  Copyright © 2026 Atrafshan